Het Sinterklaastornooi is helaas volzet - tot volgend jaar!

 

Hij komt ... hij komt ... ! Sinterklaas en zijn befaamde hockeypieten komen eraan! 
Hasselt Stix organiseert speciaal voor hen een indoor Sinterklaastornooi voor U7-U8 (3-3) en voor U9-U10 en U11-U12 (6-6).

 

Schrijf je indoorploeg, je outdoorteam, of een gelegenheidsploeg vb. vriendjes uit U7 en U8 samen) hier in voor het Indoor Sinterklaastornooi op 9 december!

 

Tornooi:

U7-U8 spelen in de voormiddag. 
De U7 en U8 spelers en speelsters volgen de outdoor spelregels (met uitzondering van het feit dat het veld is afgebakend is met balken en dat de bal nooit uit kan zijn) en spelen met een outdoor stick.
De kinderen letten er wel op dat ze sportschoenen dragen die geschikt zijn voor een indoor sportvloer.

U9-U10 en U11-U12 spelen in de nmiddag en volgens de indoor spelregels .
De teams spelen 6-6 (5 veldspelers en 1 GK) en gebruiken hun indoorstick en gesloten handschoen. Ploegen die nog geen ervaring hebben met indoorhockey tapen de krul van hun outdoorstick in en nemen hun outdoorhandschoen mee. 
Iedereen draagt schoenen die geschikt zijn voor indoor sportactiviteiten.

Elke ploeg zorgt voor een coach en voor een scheidsrechter die de timing respecteert, de wedstrijd begeleidt, en na de match de score meldt bij de wedstrijdtafel. 
We organiseren 4 wedstrijden voor elk team.

Sinterklaas:

Alle kinderen krijgen iets lekkers te eten en te drinken, gaan naar huis met een leuk gadget, én ze ontmoeten Sinterklaas en zijn hockeypieten.
De manager die het team inschrijft, mag voor 6 december een paar leuke weetjes over de spelers of over de ploeg doorsturen naar secretaris@hasseltstix.be voor in het grote Sinterklaasboek.

Praktisch:

Datum en tijd: 9 december vanaf 9 uur (we starten met de jongsten en verwachten de Sint vanaf 12uur, het juiste speelschema wordt na afsluiting van de inschrijvingen op 6 december doorsgestuurd naar de manager).

Waar? Indoorhal Stix , Vildersstraat 28 in Hasselt.

Kostprijs:
STIX-teams betalen 10 Euro per kind en zorgen voor vrijwillige ouders die alles mee in goede banen leiden (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i1THXfbGWZAs_5neofYG2ZyeFIrwS7ywLhH5XtIYDgI/edit?usp=sharing )
Ploegen van andere clubs betalen 15 Euro per kind.