2020 is in alle opzichten een beetje anders dan anders, maar toch zijn we verheugd ons jaarlijkse Hasselt Stix zomerkamp te kunnen aankondigen.

Ook dit zal een beetje anders verlopen dan gewoonlijk door de extra maatregelen die nageleefd moeten worden, vandaar het belang om deze nieuwsbrief goed door te nemen.

Omwille van de corona-maatregelen maken we 2 “kamp-bubbels” van elk 50 deelnemers.

Het is zeer belangrijk dat de bubbels niet mixen en daarom zien we het als twee aparte kampen (U7-U11 en U12-U19), met aparte trainers, kleedkamers en toiletten, gespreide pauzes en verschillende kiss & ride zones (hoofdingang petanquebaan en zij-ingang sporthal).

Logistieke zaken zoals het gebruik van het clubhuis zijn nog in beraad, daar komen we later op terug. Het belangrijkste is dat we alvast 100 kinderen kunnen laten deelnemen J.

Dit Stix-kamp wordt georganiseerd onder leiding van Jan en Klaas in samenwerking met toptrainers uit eigen huis en Sportfection.


Het is voorbehouden voor leden en zal plaatsvinden van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus. Beide kampen zullen starten om 9u en eindigen om 16u. Let op: er is geen opvang voor en na deze uren!

Kostprijs voor dit kamp is 150€, inschrijven kan vanaf zaterdag 20 juni om 19u via onderstaande links.

Wees er als de kippen bij, want vol is vol! Er is in deze corona-tijden geen marge om te spelen met aantallen of verschuivingen!

Er zijn 2 inschrijvingsformulieren via onderstaande links:

 

Het is van groot belang dat u de U-categorie waarin uw kind zal spelen in seizoen 2020-2021 op voorhand goed kent en correct invult dmv het juiste inschrijvingsformulier!!

Bij twijfel controleert u via de website of contacteert u de manager van de ploeg of onze secretaris Lore.

Indien u uw kind inschrijft in het verkeerde kamp loopt u het risico dat het niet meer kan deelnemen als het andere kamp reeds volzet is!!

 

Het inschrijvingsformulier blokkeert automatisch en zal niet meer beschikbaar zijn nadat er 50 kinderen ingeschreven zijn.

Daarna kan u enkel nog aanmelden voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar sportkampen@hasseltstix.be.

Uiteraard kan niemand voorspellen hoe de situatie er in augustus zal uitzien, daarom willen we nog even benadrukken dat het kamp zal plaatsvinden onder voorbehoud en volgens de regels die op dat moment van toepassing zijn (te consulteren op onze website). Natuurlijk hopen we allemaal dat ze steeds verder versoepelen!

Controleer na de inschrijving regelmatig jullie spam folder, uit ervaring weten we dat onze emails wel eens in de verkeerde folder durven belanden!

De bevestigingsemail met betalingsinfo ed laat soms even op zich wachten. Indien u na het inschrijven een bevestiging ziet op het scherm, kan u er vanuit gaan dat de inschrijving in orde is.

 

Wij kijken alvast uit naar een talrijke opkomst!

Meer info nodig?  Mail dan naar sportkampen@hasseltstix.be of bel 0477/710595