VERZEKERING

Al onze spelers, starters, coaches, trainers en trimmers die in regel zijn met hun lidgeld, zijn aangesloten bij de Belgische Hockeybond. Die regelt de extra sportverzekering, een bijkomende verzekering heb je dus niet nodig. Het formulier voor lichamelijke ongevallen kunt U hieronder downloaden.

Wat te doen bij een ongeval?

  1. Mail naar secretariaat@hasseltstix.be om de club op de hoogte te brengen

  2. Vul het formulier in, laat de verzorgende arts het medisch gedeelte invullen en bezorg het aan de secretaris om te laten tekenen en stempelen

  3. Stuur  het ingevulde formulier op naar het volgende adres: ARENA JOSEPH II Straat 36-38 - 1000 BRUSSEL

  4. Bewaar alle documenten die betrekking hebben op de gekregen zorgen en voorgeschreven geneesmiddelen.

  5. Breng eerst alles binnen bij de mutualiteit.

  6. Na vergoeding door uw mutualiteit, stuurt u alle facturen en onkostennotas naar ARENA samen met de afrekening van de mutualiteit.

  7. Houd ARENA op de hoogte van de evolutie van de kwetsuur (verergering, verlenging, genezing) door hun de medische rapporten te bezorgen

 

VEILIGHEID

Een hockeyspeler is ALTIJD voorzien van been- en tandbescherming. Zonder deze beveiliging worden spelers in GEEN GEVAL toegestaan op trainingen en wedstrijden. De ouders dragen hiervoor de verantwoordelijkheid en niet de ploegmanagers of -coaches!

 

EERSTE HULP

Er bevindt zich een eerste hulpkit in het clubhuis achter de bar. Wanneer u iets uit de kit verbruikt, vragen wij u dit te noteren en aan de bar mee te delen.

 

ZIEKENHUIS

Het meest nabije ziekenhuis met spoeddienst is: Virga Jesse Ziekenhuis, Stadsomvaart 11, 3500 Hasselt.