Hoewel de zomer nog maar pas voorbij is, denken we bij Stix toch al aan de volgende vakantie en ons traditioneel herfstkamp!
Met de ervaring die we opdeden tijdens de zomerkampen, die vlekkeloos en volgens de regels van de corona-kunst verlopen zijn, gaan we ook dit kamp weer laten knallen!
 
Omwille van de gekende maatregelen maken we opnieuw aparte 'bubbels van 50' en plannen de volgende groepen:
  • Bubbel 1: U7-U11, van maandag 2 tem vrijdag 6 november, van 9u-16u. Maximum 45 kinderen (+5 trainers), 150€
  • Bubbel 2: U12-U14 (U14 geboortejaren 2008-2009), van maandag 2 tem vrijdag 6 november, van 9u-16u. Maximum 45 kinderen (+5 trainers), 150€
  • Bubbel 3: Keepersclinic van Push to Top (David van Rysselberghe), op maandag 2 november van 16u30-19u. Maximum 8 goalies, 45€
  • AFGELAST - Bubbel 4: U16-U19, van dinsdag 3 november tem vrijdag 6 november van 16u30-19u. Maximum 2 x 45 kinderen (+5 trainers), 70€
We moeten er voor zorgen dat de bubbels niet mixen en daarom zien we het als aparte kampen, met aparte kleedkamers en toiletten, gespreide pauzes en verschillende kiss & ride zones (hoofdingang petanquebaan en zij-ingang sporthal).
 
Het kamp is voorbehouden voor leden en wordt volledig georganiseerd door Hasselt Stix en onze toptrainers, in samenwerking met Push to Top voor de goalies!
Let op, er wordt geen opvang voorzien voor en na deze uren.
Van maandag tot donderdag voorzien we een versnapering en op vrijdag een lunch (voor alle bubbels uiteraard :-)).
 
Kostprijs voor dit kamp varieert per bubbel (zie hierboven), inschrijven kan vanaf dinsdag 22 september om 19u via het inschrijvingsformulier onderaan.
De inschrijvingen worden afgesloten op maandag 26 oktober, of eerder, bij het bereiken van de limiet. 
Het is van groot belang dat u de juiste selectie maakt bij de inschrijving! Indien u uw kind inschrijft in de verkeerde bubbel loopt u het risico dat het niet meer kan deelnemen als de andere bubbel reeds volzet is!!
 
Controleer na de inschrijving regelmatig jullie spam folder (vooral bij hotmail-adressen belanden de Stix-emails nogal eens op de verkeerde plaats)!
De bevestigingsemail met betalingsinfo ed laat soms meer dan 15-30 minuten op zich wachten.
Indien u na het inschrijven een bevestiging ziet op het scherm, kan u er vanuit gaan dat het in orde is, de mail volgt later :-). 
 
Wees er als de kippen bij, want vol is vol! Er is in deze corona-tijden geen marge om te spelen met aantallen of verschuivingen!
Het formulier blokkeert automatisch en zal niet meer beschikbaar zijn nadat de limiet bereikt is.
Daarna kan u enkel nog aanmelden voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar sportkampen@hasseltstix.be (volgorde op de lijst obv tijdstip email).
 
Uiteraard kan niemand voorspellen hoe de situatie er in november zal uitzien, daarom willen we nog even benadrukken dat het kamp zal plaatsvinden onder voorbehoud en volgens de regels die op dat moment van toepassing zijn (te consulteren op onze website). 
 
Wij kijken alvast uit naar een talrijke opkomst!
 
Meer info nodig?  Mail dan naar sportkampen@hasseltstix.be of bel 0477/710595.