• De Limburg Cup komt stilaan dichterbij. Wij kijken er alvast naar uit! Er zijn ondertussen al meer dan 35 ploegen ingeschreven. Het wordt dus gezellig druk op onze club! 
  Naast sfeervolle wedstrijden zorgen we ook voor sfeer naast het veld met een foodtruck en een cocktailbar. Deze laatste serveert zelfs heuse "red lion" en "red panther" cocktails... 

  Kortom een ideale dag om ook vrienden en kennissen in een aangename sfeer te laten kennismaken met onze club en onze sport? We organiseren 15 juni dan ook een start-to-hockey initiatie om 11u en om 15u. Om 16u is er zelfs een initiatie FIT-hockey voor 55-plussers die willen proeven van de hockeysport. 

  Inschrijven voor de Start to Hockey doe je via: https://forms.gle/n79GnigqBVMDdPbh8
  Inschrijven voor de FIT-Hockey doe je via: https://forms.gle/3bA5Q68vKBphBr4F8

  Het gedetailleerde speelschema voor het toernooi volgt in de loop van volgende week. We geven wel al mee dat we starten met de U7, U8 en U9. De reeksen U10, U11 en U12 sluiten hier op aan. 

  De organisatie van een toernooi vraagt natuurlijk ook veel helpende handen. Wil jij een handje helpen tijdens het toernooi door bv de bar te bemannen of helpen met de wedstrijdtafel? Geef je naam dan zeker door aan events@hasseltstix.be