• Hasselt Stix Partnerships

  Met uw steun kan u ons helpen bij het realiseren van onze doelstellingen om onze leden hoogwaardige sportinfrastructuur, gekwalificeerde trainers en performante opleidings- en trainingsprogramma te kunnen aanbieden.

  Als sponsor van Hockey Club Hasselt Stix kunt u profiteren van verschillende voordelen, waaronder:

  • Zichtbaarheid en naamsbekendheid: Uw bedrijfslogo kan worden opgenomen op onze clubwebsite, social media-kanalen, nieuwsbrieven, wedstrijdtenues of sponsorborden langs ons hockeyveld, waardoor uw merk onder de aandacht komt van onze leden, supporters en bezoekers.
  • Netwerkmogelijkheden: Als sponsor krijgt u de kans om contact te leggen met andere bedrijven en professionals binnen ons uitgebreide netwerk, zowel tijdens onze evenementen als daarbuiten.
  • Maatschappelijke betrokkenheid: Door ons te sponsoren, laat u zien dat uw bedrijf zich inzet voor de ontwikkeling van lokale sportgemeenschappen en het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl.

  We begrijpen dat een sponsorschap een strategische beslissing is voor uzelf en/of uw bedrijf, en we zijn bereid om samen te werken om een pakket te ontwikkelen dat past bij uw specifieke behoeften en budget.

  We bieden verschillende niveaus van sponsorschap, variërend van hoofdsponsor tot partnerschap bij specifieke evenementen. We hebben een aanbod voor elke budget.

 • Gold Partner

  Shirtsponsor (achteraan in de nek) bij alle teams
  ● 1x commercial deal in nieuwsbrief 
  ● 1x gratis gebruik van de accommodatie
  ● 2x Business club membership Netstix
  1x Boarding t.w.v 1.800 EUR 
  ● Vermelding op sociaal netwerk van Stixs
  ● Vermelding op flatscreen in clubhuis
  1x Commercial deal in nieuwsbrief
  ● Fixed banner op website
  ● Logo vermelding in nieuwsbrief en e-mails

 • A LA CARTE

  Steun onze jeugd met een “à la carte” formule op maat gemaakt. 

  ● Shirt sponsor toernooien 
  ● Opwarmtruitjes
  ● Sporttassen 
  ● Hesjes 
  ● Hockey Clinics

 • Huidige Partners