• Na het succes van de eerste editie organiseert Kids4Kids opnieuw dit avondvullende programma met sportinitiaties voor kinderen, een 3x3-basketbaltornooi, Night trail & Walk, urban sports, een Smaakfestival met foodtrucks en livemuziek. Ook zullen bekende ambassadeurs zoals Hans Van AlphenAnn WautersAagje Vanwalleghem, ... aanwezig zijn.


    Het doel is om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren uit kwetsbare doelgroepen om hun de kans te geven om te sporten, dit in samenwerking met organisaties zoals SOS Kinderdorpen en Een Hart voor Limburg.Het Sportfestival vormt het hoogtepunt van een dag vol sport voor en met kinderen en jongeren uit kwetsbare doelgroepen. Gedurende de dag zal Sport4Kids plaatsvinden, een sportdag speciaal voor hen, gevolgd door het avondprogramma van het Sportfestival.Dit jaar kunt u kennis maken met diverse sporten, waaronder dans, atletiek, hockey, bmx, gymnastiek en urban sports, en zelfs deelnemen onder begeleiding van topatleten. Daarnaast staan er diverse uitdagingen en een spannend 3x3-basketbaltornooi onder leiding van Ann Wauters op het programma, evenals de Nighttrail & Walk door de natuur van Kiewit en Bokrijk.

    Iedereen is van harte welkom als deelnemer of toeschouwer op het Sportfestival en wij kijken uit naar uw aanwezigheid en steun voor dit belangrijke initiatief.


    U kunt zich inschrijven voor de sportieve activiteiten via de onderstaande link en alle informatie kan u terugvinden op www.kids4kids.be . https://linktr.ee/kids4kids