• Het Sportief Comité stelde de nieuwe teams voor volgend seizoen samen.

  Je vindt alle info terug onder de keuzemenu 'teams'.

  Leden die hun status op ‘afgeschermd’ hebben laten staan in de Belgian Hockey App blijven ook hier afgeschermd. Je kan je status in de app indien gewenst aanpassen via de drie streepjes links bovenaan, instellingen, mijn persoonsgegevens. Ouders kunnen dit ook voor hun kinderen doen via de drie streepjes links bovenaan, instellingen, mijn kinderen.

  Jeugdspeelsters en –spelers die ouder zijn dan 16 jaar en zelf willen inloggen met hun eigen emailadres sturen een mailtje met hun email naar secretaris@hasseltstix.be .

  Wegens een synchronisatieprobleem tussen de nieuwe ploegen en de teams van vorig seizoen zijn momenteel nog niet alle teams zichtbaar op de website. De spelers van deze teams ontvingen reeds een email met hun teamindeling. Begin juli verschijnen ook deze teams op de website.

  Nieuwe leden wiens overschrijving nog niet in orde is, konden ook nog niet toegevoegd worden. Ook zij ontvangen een email over hun nieuw team. 

  Wie nog vragen heeft, of graag wil spreken met de verantwoordelijken onderbouw of bovenbouw, is welkom tijdens de contactmomenten van het sportief comité in het clubhuis. Je bent welkom op 26 juni  tussen 17 en 18u voor vragen over bovenbouw en seniorteams en tussen 18u en 19u voor vragen over onderbouw, en op 27 juni tussen 18u en 19u voor vragen over onderbouw, bovenbouw en seniorploegen. 

 • De trainingsuren voor augustus en september vind je voorlopig hieronder en hier .

 • Trainingen 5 - 17 Augustus

 • Trainingen 19 - 23 Augustus

 • Trainingen 26 Augustus - 27 September