• Zaterdagochtend vanaf 9 uur kwamen ze in drommen aan: jonge hockeyers voornamelijk uit Limburg, maar ook uit Mol en Geel.
  Het doel? Strijden om de allereerste Limburg Cup. De vrijwilligers van Stix zorgden onder leiding van Frederick Vandeput voor heel veel hockeyplezier tot na 18 uur.

  Zo'n 400 kinderen gaven het beste van zichzelf tijdens de vele wedstrijden en amuseerden zich op en naast het veld. Er werd vooral veel gehockeyed, maar de vele speelsters en spelers hebben zich ook helemaal laten gaan op het springkasteel, én ze hebben genoten van de ijsjes en de pasta. Ook de toffe goodie-bags vielen in de smaak!

  Habib El Ouakili overhandigde ook nog een cheque van 500.000 Euro voor de aanleg van een nieuw veld. Ook de lokale pers was aanwezig Hasseltse hockeyclub Stix krijgt van stad half miljoen euro voor nieuw veld - TV Limburg en Hasseltse hockeyclub Stix bouwt nieuw stadion van 1 miljoen euro (Hasselt) | Het Belang van Limburg (hbvl.be).

  Tijdens de twee Start to Hockey sessies maakten kinderen voor de eerste keer kennis met onze fantastische sport.

  300

  Bekijk de fotoreportage van deze mooie dag op de officiële Flickr foto site van Stix 2024-06-15_Limburg-Cup | Flickr en in Facebook .

  Er was ook een initiatie Fithockey met VHL en Okra Limburg: Initiatie fithockey - Google Foto's .


  Was je erbij? Vul je dan even deze evaluatie in?
  Ben je sportief verantwoordelijke of vrijwilliger? Dan evalueren we ook graag samen met jullie deze editie.

  De eerste edititie van Limburg Hockey Cup was duidelijk een knaller. Op naar Limburg Hockey Cup 2025!