• Met goede moed begonnen de Trimmers van Stix aan de eerste uitwedstrijd. De belangrijkste vraag aan het begin van de wedstrijd: \"Is het een voordeel om op een half donker veld te beginnen of eindigen?\". De keus viel uiteindelijk op beginnen.
  Als snel wist Stix, gebruik makend van de volledig verlichte cirkel van Beringen op voorsprong te komen in het eerste kwart.
  Twee keer kwam Beringen in de cirkel van Stix, gillend \"zoek een voetje, zoek een voetje\" en meestal werd dat voetje ook wel gevonden, door de Black Bears zelf.
  Het tweede kwart werd gekenmerkt door een enorme serie PC's in de goed verlichte cirkel van voetballend Beringen. Helaas wist SAtix hier niet echt gebruik van te maken. Er werd niet gescoord.
  Ook in het derde kwart kwam Stix niet tot scoren, ondanks een groot aantal PC's in de nu donkere cirkel van de Black Bears.
  In het 4e kwart kwam Stix twee keer tot scoren, het eerste doelpunt werd evenwel afgekeurd omdat de bal de onverlichte cirkel niet had verlaten voor de doelpoging.

  Eindstand 2 - 0 voor Stix.