• Wintertrainingen en Indoor hockey

    Tijdens de winterperiode november tot februari trainen de spelers van de performance teams Bovenbouw en Senior door. Ofwel kan hier gekozen worden voor het Package Indoor”, bestaande uit 2 trainingen voor Indoor-hockey en de Indoor-competitie, ofwel voor het Package Winter”, dat 2 on topic-trainingsmomenten omvat (eventueel in combinatie met een individueel workout-programma). 

    Ook alle breedteteams vanaf U9 worden sterk aangemoedigd om aan de Indoor-competitie deel te nemen. Deze teams kunnen zich begin september inschrijven voor het "Package Indoor"mits het team over een gediplomeerde Indoor-Scheidsrechter, een Coach en een Manager beschikt, en trainen dan ook tijdens de wintermaanden in zaal. Voor de spelers van sportieve of recreatieve teams die niet deelnemen aan de Indoor-competitie wordt tijdens de wintermaanden 1 outdoor-training per week voorzien.

    De indeling en samenstelling van de Indoor-teams zijn anders dan deze van de Outdoor-teams, wedstrijden worden immers enerzijds met een ander teamaantal gespeeld en anderzijds betreft Indoor-hockey ook een heel andere sport. Zo kan het ook gebeuren dat spelers uit sportieve of recreatieve teams een aansluiting vinden bij de performance teams voor de Indoor-competitie.

    De presentatie van de Sportieve Visie op de Algemene Vergadering kan hier teruggevonden worden.