• Beste leden, spelers en supporters van Hasselt Stix Hockey Club,

  De zomer is gearriveerd en wat een seizoen was het! Naarmate we het seizoen 2023-2024 afsluiten, kijken we terug op onvergetelijke momenten die onze club samenbrachten 

  Op zaterdag 15 juni hebben we het seizoen in stijl afgesloten met de Limburg Cup. Dit spectaculaire evenement bracht bijna 300 spelers uit heel Limburg samen, waarmee de basis voor een breder draagvlak voor hockey in onze regio werd versterkt. Dankzij de immense inzet van deze vrijwilligers en initiatiefnemers werd het toernooi een schot in de roos.

  Een hoogtepunt van de seizoensafsluiting was de aankondiging van een cruciale investering van bijna 1 miljoen EUR in onze club. Dit zal ons niet alleen een nieuw Polytan waterveld brengen, maar ook verbeteringen in de algehele clubbeleving. De Paris GT Zero mat, een primeur in zijn soort, belooft ons een duurzamere toekomst met de eerste CO2-neutraal geproduceerde turf. 

  We zijn ook bijzonder dankbaar dat Stad Hasselt ons project steunt met een substantiële subsidie van 500.000 EUR, wat de aanleg van ons nieuwe veld dit najaar mogelijk maakt. De werken worden opgestart in augustus en zullen opgeleverd worden begin november als de weeromstandigheden meezitten. Hoewel de komende maanden enige aanpassingen in onze trainingsroutines vereisen, zijn we overtuigd dat deze tijdelijke ongemakken zullen leiden tot lange termijnvoordelen voor iedereen bij Hasselt Stix.

  Sportief gezien hebben we dit jaar ook grote successen geboekt, en hoewel we afscheid nemen van enkele van onze spelers en trainers, verwelkomen we met open armen nieuwe talenten die volgend seizoen bij ons komen.

  We danken Sebastian, Rocio, Valentina en Matias voor hun onvermoeibare inzet en het delen van hun vaardigheden. Tegelijkertijd kijken we uit naar de komst van nieuwe trainers en spelers Fiorela, Franco, Eric-Jan en de nieuwe professionele keeperstrainer die ongetwijfeld nieuwe energie en expertise zullen brengen.

  Terwijl iedereen geniet van een welverdiende zomer, blijven we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. We zien uit naar het weer samen komen eind augustus, vol frisse energie en enthousiasme voor wat ongetwijfeld een fantastisch nieuw seizoen zal worden.

   

  Hartelijk dank voor jullie steun en toewijding. Tot snel op en naast het veld!