• Beste leden van Hasselt Stix,

  Het hockeyseizoen nadert haar einde, en wat een succesvol seizoen hebben we gehad! De uitmuntende prestaties van onze jeugdploegenen H1, D1 en D2 teams zijn een kers op de taart met leuke nieuwe events zoals Fluo Hockey en Netstix event met Félix Denayer.

  Belangrijke updates over clubinvesteringen:

  In april 2024 heeft onze Raad van Bestuur een cruciale totale investering van 1 miljoen EUR goedgekeurd voor de aanleg van een nieuw Polytan waterveld. We wachten de finale feedback vanStad Hasselt in juni om de opstart van de werken in de zomermaanden te doen. Dit markeert eenbelangrijke stap naar een duurzamere en toekomstbestendige infrastructuur.

  Start2hockey:

  Om de toekomst van Hasselt Stix te verzekeren willen we een forse groei creëren door de instroom van nieuwe leden te vergroten en de uitstroom zoveel mogelijk te beperken. Momenteel worden er heel wat initiatieven georganiseerd, zoals de 'Start-To-Hockey'-reeks die gestart is op 29 april, We rekenen op al onze ledenom deze boodschap mee te verspreiden!

  Successen 2023:

  Er waren in de maand mei heel wat sportieve successen voor de club:

  • U14G1 speelden kampioen in Nationaal 3
  • U16G1 wonnen de finale van de play-offs en werden landskampioen in Nationaal 2
  • U19G1 speelden de halve finale van de play-offs in Nationaal 2
  • Ward Kerkhofs is de nieuwste Club Umpire,
  • Miel Van Gorp is geslaagd voor het examenvan Nationaal Jeugdscheidsrechter!
  • Hasselt Stix U16 en U10 boeken dubbel succes op Frans jeugdtoernooi in Wattignies

  De Limburg Hockey Cup

  De Limburg Cup komt dichterbij met al meer dan 35 ingeschreven ploegen. Het wordt gezellig druk op onze club! Naast sportieve wedstrijden zorgen we ook voor sfeer naast het veld met een foodtruck en een cocktailbar. We organiseren op 15 juni een start-to-hockey initiatie om 11u en 15u, en om 16u een initiatie FIT-hockey voor 55-plussers. Inschrijven voor deze clinics doe je via onze website.

  De organisatie van een toernooi vraagt natuurlijk ook veel helpende handen. Wil jij een handjehelpen tijdens het toernooi door bijvoorbeeld de barte bemannen of te helpen met dewedstrijdtafel? Geef je naam dan zeker door aan events@hasseltstix.be.

  Vrijwilligers:

  Wil je ons team vanvrijwilligers versterken voor evenementen of communicatie? Kom dan in juni naar onze werkgroep! Stuur een e-mail naar lore@hasseltstix.be.

   

  Met sportieve groeten,

  Het bestuur van Hasselt Stix