• Word lid van Hasselt Stix en meld je aan!

  Als u onderaan deze pagina op aanmelden klikt wordt u doorverwezen naar het aanmeldformulier van de hockeybond/Hasselt Stix.

  U kunt kiezen uit: hockey outdoor of indoor (spelend lid),  trimhockey en niet-spelend lid (de andere lidmaatschappen zoals verenigingslid, recreatief en G-hockey bieden wij niet aan).

  Door zich in te schrijven als ld, gaat u akkoord met de voorwaarden omtrent lidgelden.

  Lees ook even hier wat je nodig hebt om hockey te kunnen spelen. 

 • Spelend lid (Hockey-week/outdoor of indoor)

  Word spelend lid van Hasselt Stix!
  Na aanmelding verwerkt de secretaris de inschrijving en zorg het sportief comité voor een indeling bij één van onze hockeyteams.
  Meer info nodig? Neem contact op met secretaris@hasseltstix.be (algemeen) of met kim@hasseltstix.be (sportief) .

 • Trimhockey (Hockey-week/recreatief)

  Trimhockey is sporten op een recreatief niveau zonder weekendverplichtingen.
  Trimhockey bestaat vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen, spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld, en ouders die kinderen hebben die hockey spelen en zelf ook meer voeling met het spel willen krijgen.
  Doorgaans zijn de spelers 30-plussers maar spelers variëren in leeftijd van 25 tot 50-plussers.
  Trimhockey is gemengd.

  Onze trimhockeyers trainen 1 keer per week en spelen regelmatig een vriendschappelijke wedstrijd tegen de trimmers van de bevriende Limburgse hockeyteams. 

  Meer info nodig? Neem dan even contact op met patrick@hasseltstix.be .

 • Niet-spelend lid

  De optie "niet-spelend" is voor behouden voor vrijwilligers die zich bijvoorbeeld als teammanager, coach, trainer, veldafgevaardigde of scheidsrechter willen inzetten en daarvoor ingeschreven moeten zijn bij de KBHB.

  Uiteraard is deze inschrijving gratis. 

 • Lid Worden

  Lid worden van Hasselt Stix kan online via onderstaand formulier in te vullen en het correcte bedrag over te schrijven op het rekening nummer van Hasselt Stix BE 74 7350 3175 9707. Vanaf dat moment ben je verzekerd en kan je meespelen met je team. Je krijgt aansluitend een betalingsbevestiging per mail. Meer info nodig? Neem contact op met penningmeester@hasseltstix.be .